Trädvårdsplan

Om du nyligen har tagit över ansvaret för ett område med träd, vill ha koll på sin allé eller undrar över vad för träd som finns på tomten kan det vara intressant att upprätta en trädvårdsplan.

En trädvårdsplan består av en inventering av områdets träd och deras tillstånd tillsammans med en översiktskarta som gör det enkelt att få en översikt över kommande skötselbehov. Vi ger även förslag på åtgärder för att uppnå de mål kunden har med inventeringen. 

Denna tjänst lämpar sig främst för organisationer som bestämmer över större markområden såsom bostadsrättsföreningar och förvaltningar. En trädvårdsplan ger dig en bra översikt över vilka träd som finns och vad som kommer behöva göras med dem inom de kommande åren.

Andra tjänster vi kan hjälpa till med

Kontakta oss

Arboris utgår från Uppsala och arbetar där träden finns. Vårt upptagningsområde är främst mellan Norrtälje, Västerås, Enköping och Öregrund.

Tveka inte på att kontakta oss ifall ni behöver hjälp med fällning, beskärning, riskbedömning eller inventering av era träd. Använd gärna vårt formulär nedan, mejla info@arboris.coop eller ring Stefan Hellström (0707991452) alternativt John Gustafsson (0705812971)

Tack! Ditt meddelande har skickats, vi återkommer snarast
Oops! Någonting gick fel när formuläret skulle skickas