Trädfällning

Har du träd som behöver fällas kan du få snabb och effektiv hjälp av oss. Vi fäller träd i stadsmiljö, på villatomter och ute på landet. Det finns flera olika sätt att fälla träd och valet av metod varierar efter plats, förutsättningar och önskemål. Om det finns gott om plats är det oftast enklast att fälla träd från marken. Vid trängre utrymmen eller om det finns ömtåliga objekt eller växter som inte går att flytta fäller vi träd genom sektionsfällning, dvs att vi klättrar i dem och tar ner dem bit för bit. Bedöms trädet att vara ett riskträd som är för farligt att klättra behöver vi ibland ta in en skylift eller kranbil för att utföra fällningen på ett säkert sätt.

Vi är alla utbildade för att arbeta med träd och har motorsågskörkort och ansvarsförsäkring.

För att se filmer från några av våra tidigare arbeten kan ni klicka här.

Andra tjänster vi kan hjälpa till med

Kontakta oss

Arboris utgår från Uppsala och arbetar där träden finns. Vårt upptagningsområde är främst mellan Norrtälje, Västerås, Enköping och Öregrund.

Tveka inte på att kontakta oss ifall ni behöver hjälp med fällning, beskärning, riskbedömning eller inventering av era träd. Använd gärna vårt formulär nedan, mejla info@arboris.coop eller ring Stefan Hellström (0707991452) alternativt John Gustafsson (0705812971)

Tack! Ditt meddelande har skickats, vi återkommer snarast
Oops! Någonting gick fel när formuläret skulle skickas