Trädbeskärning

Då träd är värdefulla försöker vi i de fall det är möjligt verka för att bevara dem. Ifall ett ofarligt träd upplevs som ett problem rekommenderar vi därför oftast att beskära istället för att fälla det. Om trädet växer in i husfasader eller ned i körbanor går det att ta bort de grenar som är ivägen och på så sätt få behålla sitt träd.

Andra anledningar till att beskära ett träd är för att rätta till struktruella problem, få in ett större ljusinsläpp eller för att stimulera en bättre fruktsättning. Unga träd kan även behöva formas för att få en bra framtid medan äldre träd kan ha döda grenar som utgör en möjlig risk om de faller över en gångbana eller uteplats. 

Vi kommer gärna ut och ger kostnadsfri rådgivning för att hitta den lösningen som passar bra både för dig och dina träd.

Andra tjänster vi kan hjälpa till med

Kontakta oss

Arboris utgår från Uppsala och arbetar där träden finns. Vårt upptagningsområde är främst mellan Norrtälje, Västerås, Enköping och Öregrund.

Tveka inte på att kontakta oss ifall ni behöver hjälp med fällning, beskärning, riskbedömning eller inventering av era träd. Använd gärna vårt formulär nedan, mejla info@arboris.coop eller ring Stefan Hellström (0707991452) alternativt John Gustafsson (0705812971)

Tack! Ditt meddelande har skickats, vi återkommer snarast
Oops! Någonting gick fel när formuläret skulle skickas